+90 232 373 76 42 / info@nutrikey.com.tr
AMİNO ASİTLER |
Dengeli ve ekonomik bir yem formülasyonu hazırlamak için elzemdirler. |
Lysine Sulphate %70 |
Lysine HCL %98 |
DL- Methionine %99 |
Methionine MHA %84 |
L- Threonine %99 |
KORUYUCULAR |
Yeminizi mikrobiyal (bakteri, küf, mantar) ve kimyasal etkenlere karşı korur. |
Küf Önleyiciler |
Salmonella Önleyiciler |
Antioksidanlar |
ENZİMLER |
Yem hammaddelerinde hayvanlar tarafından sindirilip değerlendirilemeyen anti-nutrisyonel maddelerin parçalanmasını ve bunlardan oluşabilecek olumsuz etkileri önlerler. |
Multienzim |
Mısır, Buğday,Arpa, Soya, Ayçiçek Küspesi… v.b. Hammaddelerin sindirilebilirliğini artıran enzimler |
Fitaz: Bitkisel kaynaklı fosforun (fitik fosfor) sindirilebilirliğini artırır. |
TOKSİN BAĞLAYICI |
Toksinler, mantarlar tarafından üretilen zehirli metabolitlerdir. Yemdeki toksin miktarına bağlı olarak verim kayıpları, bağışıklık sisteminin baskılanıp diğer hastalıkların oluşumunun artmasına kadar birçok olumsuz etkileri vardır. Toksin bağlayıcılar, toksinleri fiziksel olarak tutarak ya da yapılarını değiştirerek vücuttan uzaklaştırılmasını sağlarlar. |
Maya, silika ve karaciğer destekleyici bitki ekstraktları içerir. |
OMEGA 3 KAYNAĞI |
Fonksiyonel gıda üretimi için kullanılır. Omega-3 yağ asitleri (EPA ve DHA) vücut için gerekli olup insan vücudunda üretilemeyen ama besinlerle alınması gereken besin maddeleridir. Omega-3 açısından zenginleştirilmiş et, yumurta üretimi için ideal bir DHA ve EPA kaynağıdır. |
EPA ve DHA yönünden zengin ürün üretimi için konsantre somon yağı . |
VİTAMİN-MİNERAL PREMİKSİ |
Sürülerinizin tüm vitamin ve mineral ihtiyacını karşılayan premiksler yararlanılabilirliği yüksek hammaddeler kullanarak elde edilir. |
Formül bazlı premiks üretimi |